Alle Gratis Online Bedrijfsgidsen

Published Jan 16, 21
4 min read

Google Bedrijfsvermelding: In 4 Stappen Optimaal Vindbaar

Verbeter uw bedrijfsvermelding met deze handige tips   Places.nlplaces.nlProblemen Oplossen Met Google Maps Vermeldingenrenegreve.nl


Denk hierbij aan de aankomende feestdagen, speciale koopzondagen en vakantieperiodes. Voorkom nare verrassingen voor klanten die verwachten dat je bedrijf geopend is, terwijl er niemand aanwezig is. Ga naar het kopje ‘Informatie’ in je Google Mijn Bedrijf-dashboard. Onder de reguliere openingstijden vind je een kopje met ‘Voeg afwijkende openingstijden toe’.

Portfolio SuriHub Bedrijvengids - Wordpress Goudengidsinnovadesign.nlGoogle bedrijfsvermelding: in 4 stappen optimaal vindbaar voor je klanten - Frankwatchingfrankwatching.com


Dit voorkomt dat je deze per ongeluk vergeet. mannenmode. Je kunt de openingstijden op een later moment altijd nog aanpassen. Door middel van het onderdeel ‘Ken je deze plaats?’ kunnen klanten extra informatie geven aan Google over jouw bedrijf. Voorbeelden van deze vragen zijn;Is dit een geschikte plek voor jonge kinderen?Wordt er op deze plaats ’s avonds laat eten geserveerd?Hangt hier een informele sfeer?Heeft deze plaats een terras?Deze informatie zie je niet direct terug, maar wordt door Google wel gebruikt om jouw bedrijf in Google Maps weer te geven als consumenten op zoek zijn naar specifieke zaakjes.

Google Mijn Bedrijf

Zoek via Google naar jouw bedrijfsnaam. Aan de rechterkant (desktop) of groot tussen de zoekresultaten (mobiel) verschijnt het kennisvenster van jouw bedrijf. Zoek de tekst ‘Ken je deze plaats? Beantwoord korte vragen’ en klik op de link - modetips. Beantwoord nu de vragen die je te zien krijgt. Het aantal vragen en de inhoud hiervan is afhankelijk van de categorie waar jouw bedrijf in valt.

Dit is vooral interessant voor bedrijven waarbij de sfeer erg belangrijk is. Er zijn verschillende bedrijven die met speciale camera’s langs kunnen komen om in één of meerdere ruimtes foto’s te maken. Sommige fotografen spenderen extra tijd aan de nabewerking om rommelig ogende plekjes weg te werken. Dit komt zeker ten goede aan het goedkeuringsproces van Google.

Klantbetrokkenheid Op Google

Voor een aantal type bedrijven is het mogelijk om hun menu of lijst met diensten in de vermelding te laten zien. Hiermee kun je consumenten direct een overzicht geven van je aanbod. Of je deze functionaliteit ziet ligt aan de categorie waar jouw bedrijf in valt. Het kan dus zijn dat deze optie voor jou niet zichtbaar is.

Een menu voor een dienstverlenend bedrijf (zoals een kapper, kuuroord of autogarage) waarin alle services worden vermeld die beschikbaar zijn bij het bedrijf. Ga naar het kopje ‘Informatie’ en scrol naar beneden. Onder je website vind je ‘Services’. Klik hierop. Nu kun je meerdere secties en items toevoegen aan het overzicht.

Wat Is Lokale Seo En Hoe Werkt Het?

Let er bij het invullen wel op dat je een volledig overzicht van je gerechten of diensten toevoegt. Een selectie van de meest populaire cocktails is namelijk niet toegestaan. Tot zover 10 tips om met een opgeknapte Google Mijn Bedrijfs-pagina aan de slag te gaan. Uiteraard kun je nog zo veel meer doen met Google Mijn Bedrijf.

Zoals praktisch alle tools van Google wordt ook de Google Mijn Bedrijf doorontwikkeld en worden er steeds functies toegevoegd. Dit artikel heb ik geschreven in mei 2019. Het is nu november, tijd om de nieuwe functies van Google Mijn Bedrijf eens onder de loep te nemen. Om te beginnen heeft Google in het menu de optie insights toegevoegd.

10 Praktische Tips Om Meer Uit Google Mijn Bedrijf Te Halen

37 Gratis Bedrijvengidsen voor 2020   Actueel en Compleetone4design.nl37 Gratis Bedrijvengidsen voor 2020 Actueel en Compleetone4design.nl


We nemen de verschillende insights stap voor stap door. Dit is een interessant overzicht. Gebruikers die een bedrijf hebben gevonden via Google worden verdeeld in twee groepen. Deel één zocht rechtstreeks naar op bedrijfsnaam of adres. Deel twee zocht naar een categorie of service en vond het bedrijf op die manier.

En als weinig gebruikers jouw bedrijf kunnen vinden als ze zoeken op een product of service, moet je aan de slag met de Google Mijn Bedrijf profiel om een betere zichtbaarheid te creëren. Waar klanten je bedrijf bekijken op GoogleDit overzicht laat zien hoeveel mensen een bedrijf vinden in Google Zoeken en in Google Maps.

Zo Haal Je Meer Leads Uit Google Mybusiness

Mogelijke acties zijn bellen, route beschrijving opvragen of je website bezoeken. In dit overzicht zie je waar klanten zich bevinden op het moment dat ze een routebeschrijving naar een bedrijf opvragen. Dit geeft je een uniek inzicht in waar jouw mogelijke klanten zich bevinden. Zeker wanneer je een locatie beheert met veel dagelijkse bezoekers kun je deze gegevens goed gebruiken in de advertentie- en marketingplanning.

Wanneer je veel telefoontjes per week ontvangt kan het nuttig zijn om te weten op welke dag je het meeste inkomende oproepen ontvangt. Bij de laatste twee overzichten krijg je meer inzichten in hoe je foto’s worden bekeken. Het leuke is dat je ook kunt vergelijken met andere bedrijven uit je regio.

10 Praktische Tips Om Meer Uit Google Mijn Bedrijf Te Halen

Scoren vergelijkbare bedrijven uit je regio veel beter? Kijk dan eens kritisch naar de foto’s die je gebruikt voor je bedrijfsvermelding in Google. In het laatste overzicht krijg je informatie over de reviews die bedrijf via Google heeft ontvangen. Al deze informatie is alleen in zien via desktop en niet in de Google mijn bedrijf app.

Navigation

Home

Latest Posts

Dit Is Een Fantastisch Middel Tegen Kaalheid

Published Mar 03, 21
5 min read

Alle Gratis Online Bedrijfsgidsen

Published Jan 16, 21
4 min read